top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Eget Værksted

Vi tester og reparerer selv udstyret
Vi udfører reparation af klinikkens udstyr. På vores eget værksted spænder vi bredt og har bl.a stor erfaring i reparation af eksempelvis:
- Roterende instrumenter
- Sirona, KaVo, W&H, NSK m.fl.
- Autoklaver
- lyspol
- lamper m.m.
Eget testlab
Gennemtestning af udstyret foregår naturligvis også på eget værksted efter nøje tilpassede test og belastnings-programmer.
Mulighed for låneudstyr
Skal dit udstyr til reparation kan det være det betyder at en klinik bliver uanvendelig i reparationsperioden. Dette er en meget uhensigtsmæsssigt situation, og derfor tilbyder vi dig muligheden for at låne erstatningsudstyr imens reparationen udføres.

Spørg os med det samme
Husk at spørge os om muligheden for låneudstyr allerede når du melder fejlen.
Kan vi allerede på den indledende beskrivelse af den opståede fejl høre at der vil blive tale om noget, der ikke kan løses med det samme på stedet, har vi måske mulighed for at have erstatningsudstyret med når vi afhenter den defekte enhed.
Vi har ekspertisen lokalt
Selv om klinikudstyr i de senere år er blevet stadigt mere sofistikeret teknik har vi fulgt med udviklingen og kan fortsat tilbyde vore kunder reparation og vedligeholdelse af deres udstyr. Det gælder også de nyeste digitaliserede produkter.
Renovering
Udover egentlige reparationer gennemfører vi også renoveringer fra units, lamper til møblering m.m.. Læs mere under afsnittet om Klinikindretning 
Henter og bringer
Vi henter som oftest selv defekt udstyr ind til reparation. Det betyder faktisk, at vi nedbringer antallet af langvarige reparationer fordi det ofte viser sig, at vi kan klare problemerne på stedet når vi når frem.
Med en velsmurt vognpark kommer vi hurtigt og sikkert frem og tilbage med klinikkens udstyr.
Relaterede dokumenter:
Service & Kvalitet
Servicekoncept
NYHEDER
Messekatalog 2022
Messekatalog 2022
Fyns Dental - Kratholmvej 70, 5260 Odense S - CVR: 24236676 - TLF: 65926977 - mail@fyns-dental.dk
Copyright © Udstyr til tandlæger og klinikker - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System.


HTML5 | CSS3