top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Virksomheden

Historie
Fyns Dental ligger i Odense, hvor vi siden 1994 har været totalleverandør af udstyr til tandlæger og klinikker på hele Fyn. Virksomheden startede op som et søsterselskab til Vestjysk Dental A/S i Holstebro, der blev grundlagt tilbage i 1973.
Idag er fyns dental et selvstændig servicefirma, som er 100% ejet af 
Mikael Bøge 

Fyns Dental har et landsdækkende servicesamarbejde, hvor vi tilbyder alt fra udstyr og reparationer til totalindretninger af tandlægeklinikker.

Virksomheden har i dag seks medarbejdere. Vores størrelse sikrer, at vores kunder altid er garanteret en personlig service, og med den centrale placering kan vi yde en hurtig og professionel service på hele Fyn.
Et stærkt udgangspunkt
Uanset størrelsen og omfanget på den opgave vi påtager os, er udgangspunktet altid det samme: Vi er ikke tilfredse, før kunden er tilfreds. Det betyder blandt andet, at vi altid bliver, til opgaven er løst, og at vi altid er til at få fat på — også uden for normal arbejdstid.
Totalkoncept
Hos Fyns Dental har vi et komplet produktprogram med alt fra behandlingsstole til autoklaver, og vi varetager både små og store opgaver for klinikken.

Vi ved, at sikkerhed og kvalitet er afgørende, når man arbejder med mennesker, og vi har stor forståelse for tandlægens arbejde.

Vi kan derfor udføre professionelle løsninger i alt fra komplette indretninger til forbedringer og tilpasninger i en eksisterende klinik.
Relaterede dokumenter:
Medarbejderinfo
Om os..
Totalkoncept
NYHEDER
Messekatalog 2022
Messekatalog 2022
Fyns Dental - Kratholmvej 70, 5260 Odense S - CVR: 24236676 - TLF: 65926977 - mail@fyns-dental.dk
Copyright © Udstyr til tandlæger og klinikker - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System.


HTML5 | CSS3