top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Klinikindretning

Klinikindretning - et uforglemmeligt indtryk
De signaler klinikken udsender er afgørende for patienternes oplevelse, men også personalets daglige trivsel. En opdatering af klinikkens indretning, udstyr og udseende er altid en god investering.
Send de rigtige signaler
Den fysiske indretning af din klinik har stor betydning for hvordan hele din indsats vurderes. Førstehåndsindtrykket brænder sig fast hos dine patienter, og en velindrettet klinik der signalerer imødekommenhed og kvalitet gør dine patienter mere komfortable og trygge.
Effektiv indretning
Kombineres det æstetiske indtryk med en funktionel klinikindretning bliver det ikke alene til gavn for patienter, men også klinikkens ansatte og dermed for klinikkens effektivitet. En gennemtænkt indretning, der er nøje er planlagt udfra hvordan arbejdsgangene ligger i forhold til hinanden, er det bedste udgangspunkt for en rationel klinikdrift.
Arbejdsmiljø giver overskud
Det gode effektive arbejdsmiljø smitter også af på behandlingen af patienterne, som oplever mindre stressede behandlere, når tingene er indrettet mest hensigtsmæssigt. Når også ergonomi og belysning tænkes ind i den samlede løsning, sætter det også spor helt ned til patienten. Han/hun møder en behandler med ideelle arbejdsbetingelser, en behandler mere i balance, og det kan mærkes på patientens oplevelse af klinikkens behandlingstilbud.
Vi har en plan klar til dig...
Se vores koncept og hvordan vi kan bringe dig sikkert igennem alle faser af klinikindretningen. 
NYHEDER
Messekatalog 2022
Messekatalog 2022
Fyns Dental - Kratholmvej 70, 5260 Odense S - CVR: 24236676 - TLF: 65926977 - mail@fyns-dental.dk
Copyright © Udstyr til tandlæger og klinikker - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System.


HTML5 | CSS3